Lesd el fitneszguru receptjeit!
Diétázol? Nem kell lemondanod a finomságokról! Tanuld meg kedvenceidet kímélőbb változatban elkészíteni! Főzés előtt vagy után pedig nem felejtsd el elolvasni a novemberi magazinban a Németh Dorottya fitneszvilágbajnokkal készített cikkünket!
Ezeket láttad már?
Padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 közepes padlizsán, 1 pohár barna rizsliszt, kókusztej, só, bors, szerecsendió, 1 vöröshagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, 1 natúr joghurt
Így készítsd el:
Vágd félbe a padlizsánokat, tedd be a sütőbe 220 fokra, süsd addig, míg puha nem lesz a közepe. Közben egy pohár barnarizs lisztet keverj el két tojásfehérjével és kókusztejjel palacsinta tészta állagúra, majd sózd meg. Süsd kérgesre palacsintasütőben minimális kókuszolajat használva. Amint megsült a padlizsán, kapard ki a belsejét, add hozzá az aprított hagymát, fokhagymát és a natúr joghurtot. Végül ízlés szerint sózd, borsozd és adj hozzá őrölt szerecsendiót is.
Gombás csirkemell
Hozzávalók: 50 dkg csirke vagy pulykamell, 1 db vöröshagyma, fél kiló gomba, 1 doboz sajtkrém, só, bors, petrezselyem
Így készítsd el:
Pirítsd meg a gombát a vöröshagymával, majd add hozzá az apróra szeletelt csirke vagy pulykamellet. Mikor kellően megpuhult a hús, add hozzá a sajtkrémet, sózd, borsozd, ízlés szerint tegyél bele petrezselymet. Tálald rizzsel vagy egy nagy adag salátával.