Vajon Szoboszlai Dominik megházasodik? Valóban építhet erre a kapcsolatra?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szoboszlai Dominik sikerei nagy örömet jelentenek a magyaroknak, így nem véletlenül vált az egyik legtöbbet keresett sztárrá az interneten. Asztrológusunk, Papp Gréti a focista születési képletét elemzi, hogy megválaszoljon néhány fontos kérdést a magánéletével és a karrierjével kapcsolatban.

Szoboszlai Dominik barátnője és fizetése is nagyon sokakat érdekel
Szoboszlai Dominik barátnője és fizetése is nagyon sokakat érdekel
Fotó: Getty Images

Vajon Szoboszlai Dominik megőrzi függetlenségét az elkövetkező időszakban és 2025. első negyedében?

HIRDETÉS

Szoboszlai Dominik tényleg igazi kalandor?

(Futball)nemzeti legújabb, külföldön is elhíresült büszkeségünk, Szoboszlai Dominik 2000. október 25-én született, amikor a Nap már átlépett a félelmet nem ismerő, becsvágyó, titokzatos Skorpió jegyébe. Sajnos pontos születési időpont nem áll rendelkezésemre, ezért csak a Napházakkal és a születési időpontban működő planétákkal és azoknak a fényszögeivel tudok előrejelzést készíteni.

A sztárfocista születésének idején a 2000-es év második felében egy generációs fényszög, az Ikrekben lévő száműzött Jupiter szembenállásba került a Nyilas-Plútóval, a Nyilas-Vénusz pedig, mely planéta a Skorpió házasságot és párkapcsolatot jelképező szektorát kormányozza, szorosan kapcsolódott, a Skorpió jegy uralkodó bolygójával, a Plútóval. Szoboszlai Dominik is szívesen ápol kapcsolatokat külföldiekkel, akiket érdekesnek és izgalmasnak talál.

A Jupiter és a Plútó szembenállása egyértelműen anyagi-világi siker, pénz és hatalom iránti vágyat jelent, hiszen a Skorpió „pénzháza” a Nyilas jegyében, a Jupiter uralma alatt áll, a Plútó pedig a vagyoni-gazdasági helyzetre utal. A Jupiter és a Vénusz-Plútó szembenállással nemzeti válogatottunk kapitányának ügyesen kell lavíroznia a pénz és a pozíció megérdemelt megszerzése és a megszállottság keskeny határa között.

Ez a gyönyörű lány itt Szoboszlai Dominik barátnője

A Premier League középpályás támadója ugyanis időnként túlbecsüli képességeit és lehetőségeit, számára a pénz hatalom, amellyel ragacsos szerelmi hálóját megszőve várja a tökéletes küllemmel rendelkező nőt. (Jellemző egy igazi Skorpióra, hogy a partner fizikai szépsége, vonzó külseje és erotikus vonzereje sokat jelent számára).

Nemzetünk Ausztriában, Németországban, majd Angliában is népszerű játékosa horoszkópjában a Vénusz és a Plútó együttállása szenvedélyes, karmikus kapcsolatokat jelent, hiszen rendelkezik azzal a bizonyos végzetes vonzerővel, amellyel élő mágnesként vonzza az ellenkező nem képviselőit.

A mértéktelenségre utaló Jupiter szembenállása miatt viszont hajlamos fejest ugrani egy érzéki és szexen alapuló viszonyba, s ha figyelmen kívül hagyja a Neptunusz-Vénusz szextil jelezte ösztönös megérzéseit, vagy a Vénusz laza szembenállását a Bika jegyének végén helyet foglaló Szaturnusszal, olyan anyagi-szexuális függőségbe kerülhet, amelyből a szabadulás meglehetősen drága mulatság lehet számára.

2024 nyarán, majd 2025 elején az Ikrek-Jupiter együttállásba kerül saját születési pozíciójával, de a Vénusszal és a Plútóval való szembenállása miatt nem valószínű, hogy a Premier League támadó középpályásának kapcsolata az elvárásai szerint alakul, mert túlzó igények, őszintétlenség vagy bizalomvesztés miatt átmeneti, vagy akár végleges törés is keletkezhet viszonyában még akkor is, ha elkötelezi magát jelenlegi párja mellett.

Nem árt, ha a pénzzel is óvatosan bánik, száműzi a Skorpió-énjéből adódó féltékenységet és birtoklást, s mindkét fél megtanul felelősséget vállalni a kapcsolatért. Ez az időszak próbatételt jelent Szoboszlai Dominik szerelmi életében, amikor jobban jár, ha a testi vágyak helyett az érzelmeknek ad elsőbbséget.

Kérdés, hogy külföldön marad-e?

Az Uránusz és a Neptunusz, a változás planétái Szoboszlai Dominik horoszkópjában a hazát és az otthont jelképező negyedik Napházban találhatóak, harmonikus fényszögben a Vénusszal és a Jupiterrel, ráadásul a Skorpió-szülöttek külföldet szimbolizáló kilences háza is az otthont jelképező Rák jegyében található, ami arra utal, hogy feltéve, hogy 2025-ben a Halak-Szaturnusz szembenállása a Szűz-Marssal, valamint a Bika jegy végét elért Uránusz, ahol a Szaturnusz foglal helyet, nem vált-e ki újabb sérüléseket.

Szoboszlai Dominik csókolózós fotója felperzselte az internetet

Szoboszlai Dominik csókolózós fotója felperzselte az internetet



Szoboszlai Dominik focistára nagy jövő vár az asztrológus szerint
Fotó: Image Photo Agency / Getty Images

Bizakodásra ad okot azonban a Halakból tranzitáló Szaturnusz többször ismétlődő gyenge fényszöge a csontokat és ízületeket uraló Szaturnusszal. 2023-ban a Plútó, a Skorpió jegy elsődleges uralkodója, rövid időre már belépett a Vízöntőbe, de még idén is visszatáncol majd a Bak jegyébe, a Skorpió-Napot ugyan támadva, de a Szaturnusszal trigon aspektusban segít leküzdeni azokat a hiányosságokat és veszélyeket, amelyek esetleg törést okozhatnak sztárfutballistánk pályáján.





Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!
Techxpo További cikkek

Ez is érdekelhet

Élhetett volna gazdagságban, de ő a sebesültek ápolását és az életmentést választotta

glamour plusz ikon Élhetett volna gazdagságban, de ő a sebesültek ápolását és az életmentést választotta

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

7 aranyszabály, hogy erős legyen az immunrendszerünk a HPV-vel szemben (x)

7 aranyszabály, hogy erős legyen az immunrendszerünk a HPV-vel szemben (x)

3 tipp, melyekkel pénzügyileg is tudatos maradhatsz a Glamour-napok alatt (x)

3 tipp, melyekkel pénzügyileg is tudatos maradhatsz a Glamour-napok alatt (x)

Ezt neked is látnod kell: itt a Kazar új őszi-téli kollekciója (x)

Ezt neked is látnod kell: itt a Kazar új őszi-téli kollekciója (x)

Katy Perry és Michele Morrone káprázatosak az új Dolce&Gabbana kampányfilmben (x)

Katy Perry és Michele Morrone káprázatosak az új Dolce&Gabbana kampányfilmben (x)