Már a MOM Parkban is elérhetőek a GHRAOUI különleges csokoládéi és karácsonyi válogatásai
Hirdetés
A két évszázados múlttal rendelkező GHRAOUI márkanév a magas minőség és a kiválóság iránti elkötelezettség megtestesítője. Csokoládéikat a lehető legnagyobb odafigyeléssel készítik. Ennek érdekében a legjobb minőségű kakaóbabot, mandulát, mogyorót és pisztáciát dolgozzák fel, valamint híres levantei gyümölcsökkel – sárgabarackkal, mandarinnal és naranccsal – gazdagítják receptjeiket. Büszkék arra, hogy termékeikhez kizárólag természetes összetevőket használnak, így azok nem tartalmaznak mesterséges aromát, tartósítószert, sem pedig telített zsírokat.
Ezeket láttad már?
A GHRAOUI család története 1805-ig vezethető vissza, míg a luxuscsokoládé vonal 1931-ben indult – egy Franciaországi utazás hatására. Sadek Ghraoui ugyanis úgy döntött, hogy a közel-keleti fogyasztókkal is megismerteti a minőségi csokoládét. A kézműves csokoládé újfajta csemege és egyben kulináris felfedezés is volt. Kezdetben a csokoládén kívül egy-egy ezüst ollót vagy arany levélbontó kést is csomagoltak a dobozokba, hogy az embereket az újdonság megvásárlására csábítsák. A siker nem maradt el, amelyet az koronázott meg igazán, hogy II. Erzsébet királynő londoni udvarába is rendszeresen szállítottak a GHRAOUI csokoládéiból.
2017-ben új fejezet indult a neves csokoládéház életében, hiszen Budapesten kapott újra szárnyakra – Bassam Ghraoui vezetésével. A GHRAOUI több mint két évszádaza elkötelezett híve a minőségnek: kivételes szakértelemmel rendelkezik a kiváló kézműves csokoládé- és cukrászati termékek elkészítésében, és büszkén mutatja be szakértelmét márkaboltjában, a fővárosi Andrássy úton.
Az adventi időszakban a MOM Parkban is elérhetőek a GHRAOUI különleges csokoládéi és karácsonyi válogatásai. Látogassák meg Önök is a bevásárlóközpont főbejáratával szemben lévő standjukat, ahol december 23-ig kedvükre válogathatnak az ínycsiklandozó finomságok közül.