KOLLÁZS, a kedvenc
Bakos-Blumenthal Fanni a tavaly Európa legjobb szállodájának megválasztott Four Seasons Hotel Gresham Palace, illetve az ikonikus Gresham Palotában található KOLLÁZS - Brasserie & Bar PR vezetője. Fanni ezt megelőzően Párizsban élt 5 évig, ahol többek között az Assouline könyvkiadónál, majd a Dior PR osztályán dolgozott. 2012-től pedig a Louis Vuitton és a Swarovski magyarországi kommunikációjával foglalkozott.
Ezeket láttad már?
Íme Fanni mai szettje:
Ha bárki kérdezi tőlem, melyik budapesti éttermet javasolnám, bátran vágom rá: a KOLLÁZSt. Majd hozzáteszem, nemcsak azért, mert én felelek a kommunikációjáért.
Nálunk a vendégek mindig a legjobb kezekben vannak: Szűcs Árpád, főcukrász, a KOLLÁZS csapata és a csúcsminőségű alapanyagok mellett, a séf, Győrffy Árpád és a sommelier, Szik Mátyás olyan erős párost alkotnak, amely együttműködésből kizárólag kreatív és a legmagasabb színvonalú étel-ital párosítások születhetnek. A Vakrandi vacsoraélményt szeretettel ajánlom a kíváncsi természetű foodie-knak. :)
A KOLLÁZS – Brasserie & Barral, egy teljesen új márkát, a szállodától független, laza stílusú, de mégis szofisztikált gasztronómiai helyszínt kreálhattunk. Minden márka születésekor egy új világot álmodunk meg, én pedig szeretek álmodni és inspiratív környezetben, vérprofi emberek között dolgozni.
A `BUDAPEST.NOW.` kampányfilmsorozatunk 7. része a Vakrandit mutatja be a két gasztrokirálynő szereplésével, Mautner Zsófiával és Herczeg Ágnessel. Jövő héttől elérhető a Facebook oldalunkon! :)
Ing: Cos
Nadrág: Asos
Cipő: Tod`s
Gyűrű: Ruszkai Jewellery
Étel: szarvas - brokkoli, véres hurka