Viva La Mexico! Egy kihagyhatatlan mexikói fogással zárjuk a hetet
Egy kihagyhatatlan mexikói fogással zárjuk a hetet. Egyszerűen tökéletes, pláne ha egy kis különlegességre vágysz.
Ezeket láttad már?
Mexikói tál
Hozzávalók: 20 deka barnarizs, fél kiló csirkemell, 1 nagy marék nachos, 1 nagy marék kukorica, 1 nagy marék vörösbab, 1 kaliforniai paprika, 1 db lime, 1 db avokádó, 1 lilahagyma, 2 db paradicsom, só, bors, pirospaprika, 2 gerezd fokhagyma, olaj
Így készítsd el:
Mosd meg a csirkét. Irdald be, sózd, borsozd, kend meg apróra zúzott fokhagymával és végül szórj rá pirospaprikát. Olajozz ki egy sütőzacskót, tedd bele a húst, majd süsd 180 fokon 20-25 percre kész. Míg sül a hús, főzd meg a rizst is. Készítsd elő a zöldségeket: vágd össze a paradicsomot, a paprikát, a hagymát, az avokádót. Miután megsült a hús és megfőtt a rizs, várd meg, míg minden kihűl, majd szeleteld fel a húst. Végül halmozz mindent a tányérra, szórd meg egy kis nachossal, locsold meg egy kis lime lével és már tálalhatod is.