Visszatér a jég! A Starbucks feldobja a napod, hisz végre itt a nyár
Mit nem adnánk, ha végre igazi tavaszi meleg szellő és napsütés töltene fel minket. Lehet, hogy az időjósok szerint még várnunk kell a kora nyári időre, de hátha egy kis kávés varázslással sikerül bevonzanunk a jó időt. A Starbucks például már visszahozta a legjobb jeges finomságait, plusz újdonságokkal is készültek, úgyhogy mi megyünk is és megvuduzzuk a napistent, hogy mosolyogjon végre ránk!
Ezeket láttad már?
Ezekkel a finomságokkal te is megpróbálkozhatsz a varázslattal:
A Starbucks kávézókat tavaly hódította meg a különleges jegeskávé-különlegesség, amely a nagy népszerűségre való tekintettel idén újra elérhető a kínálatban. A speciálisan erre a célra kialakított kávékeveréket sosem éri forró víz, helyette 20 órán át ázik hideg szűrt vízben. A végeredmény egy telt, gazdag ízvilágú kávé, amelyben egyszerre érezhetünk csokoládés jegyeket és citrusos frissességet. Önmagában, de tejjel és sziruppal kiegészítve is remek választás.
A hagyományos Cold Brew mellett idén először egy lágyabb változat is bemutatkozik. A Vanilla Sweet Cream Cold Brew az édes vanília és a tejszín lágyságát ötvözve kínál felfrissülést a könnyedebb ízek kedvelőinek.
A csokisabb ízek rajongói garantáltan nem csalódnak majd a Java Chip Frappuccinóban, amelyben a finom eszpresszó lágy tejjel és krémes mochasziruppal keveredik. A csokoládédarabkákkal megbolondított italt tejszínhab koronázza. Az egyik legnépszerűbb Starbucks-különlegesség a melegebb napokon.
A kávézólánc legújabb süteménye, a Fluffin a fluffy (légies, könnyű) és a muffin összetételéből kapta nevét. A lágy kelt tésztára emlékeztető desszert almás-karamellás és erdei gyümölcsös ízben elérhető, amelyet melegítve érdemes kipróbálni.
A Fluffinok mellett hamarosan a barackos-málnás fehér csokis torta gondoskodik a kávé melletti tökéletes kísérőről.