Új vegán termékcsalád érkezik a SPAR-ba!
Ha eddig még nem kóstoltad, most feltétlenül ki kell próbálnod a SPAR új Veganz márkjának növényi alapú élelmiszereit. A több mint 60 különféle termék között olyan különlegességeket találsz, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, különféle magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos édességek és kekszek.
Ezeket láttad már?
Zöldfűszeres burgonyasaláta Veganz kókusz "bacon"-nel
Hozzávalók: 1 kg sárga burgonya, 1 fej lilahagyma, 1 csokor snidling, 1 tasak Veganz bio zöldfűszermártás alappor, 250 ml víz, 1 csokor petrezselyem, 1 doboz növényi tejföl vagy joghurt, só, bors, 1 evőkanál mustár, 1 tasak Veganz bio pirított füstölt kókuszchips, 2 dl növényi majonéz
Így készítsd el
Vágd finomra a hagymát és a zöldfűszereket, közben főzd meg a burgonyát héjában. Ha kihűlt, pucold meg és vágd kis kockákra. Keverd el a vizet, a tejszínt és a zöldfűszeres alapport egy kis lábasban és forrald fel. Ha kihűlt, add hozzá a sót, borsot, mustárt, növényi tejfölt és a majonézt, és keverd össze a fűszerekkel és a burgonyával. Végül tedd pár órára a hűtőbe, tálaláskor szórd meg Veganz bio pirított, füstölt kókuszchipsszel.
Veganz egzotikus "pecsenyefalatok"
Hozzávalók: 1 üveg Veganz bio kókuszkrém, 1 db fehér hagyma apróra vágva, 2 evőkanál kókuszolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál füstölt paprika, 1 mokkáskanál őrölt kömény, 2 teáskanál édes-nemes pirospaprika, 1 evőkanál biocitrom leve, 1 csokor friss koriander, teljes kiőrlésű bagett
Olvastad már? Megérkezett az ősz kedvence! Mennyei almáspite!
Így készítsd el
Dinszteld meg egy kis serpenyőben az apróra vágott hagymát, kanalazd ki egy aprítógépbe a Veganz bio kókuszkrémet, majd add hozzá a többi hozzávalót és jó alaposan dolgozd össze. Ha kész, kanalazd vissza az üvegbe a pecsenyezsírt, és kend a karikára vágott friss bagettek tetejére. Már csak egy kis zöld korianderlevél hiányzik a tetejére és kész is.