Üdv a kávémennyországban!

Szponzorált tartalom

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha kávéról van szó, nem bízok semmit a véletlenre! Legyen szó klasszikus eszpresszóról, habos kapucsínóról, vagy egy melengető lattéról, mindegyik változat feldobja a napomat.

A tökéletes ízélményhez a megfelelő minőségű kávéőrlemény mellett mindenképp szükséged lesz egy jó kávéfőzőre is. Van egy jó hírem! Megtaláltam neked az ideális gépet, a GORENJE kávéfőzőjét, amit ki is próbáltam. Figyelj csak!

Vérbeli kávéfanatikusként imádok kísérletezni a különböző kávékkal és gépekkel, ezért is örültem, hogy tesztelhettem a GORENJE kávéfőzőjét. Még be sem kapcsoltam, máris elvarázsolt a stílusos megjelenése, a kecses kialakítása, ami tökéletes kiegészítője lehet minden konyhának. A használati útmutató tanulmányozása után kíváncsian vártam milyen lesz a végeredmény. Nem vagyok képzett barista, a kütyü segítségével viszont tényleg úgy érezhettem magam, mintha egy profi veszett volna el bennem.

Fotó: gorenje

Nem szeretem a túl bonyolultan kezelhető technikai eszközöket, ez a cuki kis masina azonban plusz pontot kapott nálam a képzeletbeli ponttáblán hiszen nagyon egyszerű kezelni. Csak fel kell tölteni vízzel a másfél literes víztartályt, (bekapcsolás után felvillan a digitális kijelző), megtölteni az adagolót a kedvenc őrleményünkkel, majd végül kiválasztani a gép digitális kijelzőjén hány csésze feketét szeretnénk lefőzni. Magam sem hittem el, de a végeredmény magáért beszélt. Tökéletesen krémes, illatos feketét főztem, még egy kis extra tejhabbal is megbolondítottam. Nálam magasra tette a mércét, biztos vagyok benne, hogy a jövőben új alapokra helyezem majd a kávéfogyasztási szokásaimat. Ha teheted, próbáld ki te is, készítsd el vele az alábbi különlegességet!

Mennyei jeges kávé

Hozzávalók

-2 adag eszpresszó

-4 deci felhabosított tejhab

-1 nagy marék jég

-1 vaníliaszirup

-fahéj vagy kakaó a tetejére

Így készítsd el

Főzz le két adag eszpresszót a GORENJE-kávéfőződdel, majd tedd félre egy kis időre. Habosítsd fel a tejet, majd önts két lattés pohár aljára tetszőleges mennyiségű vaníliaszirupot. Turbózd fel jéggel, majd öntsd ki mindkét pohárba a feketét. Mehet rá a habos tej is, a tetejére pedig a fahéj vagy a kakaó.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!
Techxpo További cikkek

Ez is érdekelhet

Az 51 éves Heidi Klum forró fotójától azonnal zavarba jössz, kamerák előtt villantotta meg a mellét

Az 51 éves Heidi Klum forró fotójától azonnal zavarba jössz, kamerák előtt villantotta meg a mellét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Tényleg rájönnél, ha át akarnának verni? Teszteld le most! (x)

Tényleg rájönnél, ha át akarnának verni? Teszteld le most! (x)

Ezeket a hatóanyagokat mindenképpen érdemes beépíteni a bőrápolási rutinba! Mutatjuk, miért (x)

Ezeket a hatóanyagokat mindenképpen érdemes beépíteni a bőrápolási rutinba! Mutatjuk, miért (x)

A nők több mint felét érinti az inkontinencia az élete folyamán – szülész-nőgyógyász beszél a tabukról (x)

A nők több mint felét érinti az inkontinencia az élete folyamán – szülész-nőgyógyász beszél a tabukról (x)

Három zseniális budapesti étterem, amit ki kell próbálnod (x)

Három zseniális budapesti étterem, amit ki kell próbálnod (x)