Vigyázunk az alakodra!
Ezt a szuper gluténmentes salátát vacsorára is bátran eheted, nem kell lemondanod az esti ízekről.
Ezeket láttad már?
Tavaszi quinoa saláta
Hozzávalók: 200 gramm quinoa, 1 kis fej lilahagyma, fél színes kaliforniai paprika, 2 deci alaplé, só, bors, fél lime leve, 1 tojás, pár csepp olívaolaj
Így készítsd el
Mosd át a quinoát, tedd félre, hogy lecsepegjen. Kezdd el pirítani az olajon, majd öntsd fel annyi alaplével, hogy ellepje. Hagyd főni, sózd, borsozd. Közben mosd meg, majd darabold apróra a zöldségeket. Amikor megfőtt a quinoa, szűrd le, add hozzá a zöldségeket, tegyél rá pár csepp lime levet és ha szükséges adj hozzá még egy kis fűszert, olajat. Fogyaszd önmagában, vagy készíts hozzá roston csirkemellet, halat vagy adj hozzá tojást. Minden verzióban remek ízélményt ad.