Szilágyi Szilvi elárulja kedvenc ételének a titkos receptjét
Szilágyi Szilvi nemcsak az Instagramon tehetséges, a konyhában is igazi profi! Most meg is osztotta az egyik kedvenc saját fejlesztésű ételének a receptjét.
Ezeket láttad már?
Elhoztam nektek az egyik kedvenc (nem vegán!) ételemnek a receptjét. A közelgő húsvét alkalmából megosztom veletek imádott vietnámi sült oldalasom elkészítési módját. Ez az a kaja, amiért remegve lógtam a konyha pulton gyerekkoromban... Vajon mikor készül már el? Hát nem 1 óra alatt.
Láttad? 10 tipp, hogy profi legyen az Instagram oldalad
Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj, 4-5 gerezd fokhagyma, 1 és fél evőkanál barna cukor, 1,5 kg sertésoldalas, 2 kávéskanál őrölt bors, 1 kávéskanál só + só a végéhez, 10 evőkanál halszósz (a képen látható), friss koriander a díszítéshez
Így készítsd el:
1. A fokhagymát felaprítjuk és megpirítjuk az olívaolajon. A megmosott húst hozzáadjuk, majd sózzuk, és 1 kávéskanál borssal meghintjük. Hagyjuk, hogy egy kicsit levet eresszen.