Pofonegyszerű glutén-és laktózmentes gofri
Akár sós, akár édes verzióban fogyasztod, egy finom gofri minden alkalommal gondoskodik a tökéletes ízélményről. Szerencsére akkor sem kell lemondanod róla, ha ételérzékenységed van. Csupán néhány alapanyagra kell figyelned és pillanatok alatt kész van a finomság.
Ezeket láttad már?
Glutén-és laktózmentes gofri
Hozzávalók: 300 ml rizstej, fél deci étolaj, 1 csomag gluténmentes sütőpor, 1 csipet só, 300 gramm kókuszliszt, 2 db tojás, 65 gramm eritrit, 2 teáskanál vanília aroma, áfonya, mandulaforgács
Így készítsd el:
Keverd össze a hozzávalókat egy tálban, egészen addig míg egy jól összeállt masszát nem kapsz. Ezután tedd a hűtőbe legalább tíz percre. Míg pihen a tészta kapcsold be a sütőt, hogy melegen legyen, mire elkezded a tésztát sütni. Amikor letelt az idő, süsd meg a gofrikat. Tálald áfonyával, juharsziruppal, mandulaforgáccsal, de cukormentes lekvárral és kókusszal is mennyei.