Napi recept: Zöldséges-fetás zablepény Porkoláb Eszter ajánlásával
Nincs benne hús, mégis tartalmas. Ez lepény a talpán! Minden családban akad olyan, aki szerint hús nélkül nem is étel az étel. A miénkben ez biztos, hogy már nem én vagyok - gondoltam és betettem a sütőbe a zöldséges fetás zablepény korongokat. Már csak 20 perc és kész az ebéd.
Ezeket láttad már?
Zöldséges-fetás zablepény
Hozzávalók: 1 db cukkini, 1 db sárgarépa, 1 db tojás, 40g fetasajt, 1 csokor petrezselyem, 3 evőknál Hester's Life Zabpehelyliszt, 4 evőkanál Hester's Life 100 % Zabpehely, só, bors
Így készítsd el
Reszeld le és nyomkodd ki a zöldségeket. Vágd fel a a petrezselymet, add hozzá zöldségekhez, majd az összes többi hozzávalóval keverd el és pár percig hagyd állni. Formázz négy centis korongokat, majd rakd tepsire. Süsd 180 fokos sütőben húsz perc alatt készre.