Mézes-fokhagymás csirke, csupán negyedóra alatt
Csempéssz egy kis ázsiai életérzést az otthonodba ezzel a pazar csirkés fogással, amihez csupán negyedóra szükséges. Játssz az ízekkel, alapanyagokkal, kísérletezz bátran!
Ezeket láttad már?
Mézes-fokhagymás csirke
Hozzávalók: 30 deka csirkemell, egy kanál olívaolaj, 3 teáskanál méz, 3 teáskanál szójaszósz, 3 teáskanál ketchup, két gerezd fokhagyma, ízlés szerint szezámmag
Így készítsd el:
Mosd, meg, majd vágd apró kockára a csirkemellet. Süsd meg egy serpenyőben minden oldalát egy kis olajon. Míg sül a hús, keverd össze a többi alapanyagot egy tálban a zúzott fokhagymával. Amikor már majdnem kész a hús, öntsd rá a szószt és főzd további öt percet. Ha kész, szórd meg szezámmaggal, tálald rizzsel.