Mennyei epres-bazsalikomos kehely, amit 10 perc alatt el tudsz készíteni
Egy hihetetlenül könnyen és gyorsan elkészíthető, rendkívül finom desszertet mutatunk meg nektek Dobó Ági jóvoltából, aki élőben el is készítette szerkesztőnkkel ezt a finomságot Instagramon.
Ezeket láttad már?
Ha te is szeretnéd utána csinálni, akkor mindössze pár dologra van szükséged hozzá:
Eszközök, amire szükséged lesz:
És néhány jó tanács:
Így készítsd el Dobó Ági egyik kedvencét, az epres-bazsalikomos kelyhet:
Daráld le vagy törd össze a kekszet. Mosd meg az epret, vágd apró kockákra, majd részed rá a citrom vagy lime héját és csurgasd rá a levét. Vágj rá egy kis csokor bazsalikomot is, édesítsd ízlés szerint. Ezután verd a tejszínt habbá, add a görög joghurthoz vagy mascarponéhoz, édesítsd kedvedre ezt is. Rétegezd a kekszet, a krémet, az epret míg el nem fogy poharakba vagy egy mély tálba. Tedd egy kicsit a hűtőbe és már fogyaszthatod is.
Nézd meg hogy készíti el élőben Dobó Ági Instagramon ezt a finomságot, miközben szerkesztőnkkel beszélget: