Lasagne másképp - Mentesen a kedvenc olasz finomságod
A lasagne megunhatatlan, laktató finomság, amit most megmutatunk glutén- és laktózmentes változatban elkészíteni. Üsd össze a hétvégén, ha ránk hallgatsz ne sajnáld belőle a finom fűszereket!
Ezeket láttad már?
Lasagne másképp
Hozzávalók: olívaolaj, 2 hagyma, só, bors, oregánó, bazsalikom, 2 deci sűrített paradicsom, 10 deka vaj, 1 csomag lasagne tésztalap, 15 deka laktózmentes reszelt sajt, 10 deka rizsliszt, 2 deci rizstej, fél kiló darált marhahús,
Így készítsd el
Pucold, majd vágd össze a hagymát. Hevítsd fel az olajat egy serpenyőben, majd dinszteld meg a hagymát. Ezután add hozzá a darálthúst, jöhet rá a paradicsomszósz és a fűszerek. Főzd addig, míg a hús meg nem puhul. Közben olvaszd meg a vajat, add hozzá a lisztet és a tejet, keverd jól össze, várd meg míg összeforr, majd add ezt is a raguhoz. Bélelj ki tésztalappal egy hőálló tálat, rakj rá egy adag szószt, majd rétegezd addig, míg el nem fogynak a hozzávalók. Szórd meg a tetejét sajttal és mehet 180 fokon 25percre a sütőbe.