Laktózmentes, növényi alapú ínyencségek sietős napokra
Nem kell lemondanod a hűsítő nyári finomságokról azért, mert laktózérzékeny vagy. Próbáld ki az Alpro növényi alapú termékeit. Mutatjuk a nyár megunhatatlan receptjeit!
Ezeket láttad már?
Piros gyümölcsös müzli sietős reggeleken
Hozzávalók egy adaghoz: 1 marék piros gyümölcsök (bármilyen bogyósgyümölcs: eper, szeder, málna, áfonya...), 150 gramm Alpro natúr növényi alapú joghurtalternatíva, 2 marék zabpehely vagy müzli
Így készítsd el:
1. Öntsd az Alpro natúr növényi alapú joghurtalternatívát és egy kis zabpelyhet vagy müzlit egy tálba.
2. Mosd meg a gyümölcsöket és töröld szárazra.
3. Vágd fel apró darabokra.
4. Szórd a gyümölcsdarabokat a tálba, és egészségedre! Ennyire egyszerű.
ALPRO tipp: ízesítheted még kókusz chips-szel és magvakkal
Minden, amit tudnod kell, ha vegán szeretnél lenni!
Minden, amit tudnod kell, ha vegán szeretnél lenni!
Villámgyors áfonyás jégkrém
Hozzávalók négy adaghoz: 75 gramm fagyasztott kékáfonya, 500 gramm Alpro kékáfonya növényi készítmény joghurt kultúrával, 4 db jégkrém pálcika
Így készítsd el:
1. Olvaszd fel a kékáfonyát, és turmixold össze úgy, hogy egy kicsit darabos maradjon.
2. Készíts elő egy műanyag pohárkát és kanalazz bele egy réteg turmixolt áfonyát. Majd folytasd a rétegzést az Alpro kékáfonyás készítménnyel.
3. Ismételd meg a rétegzést.
4. Tedd a fagyasztóba 15 percre, majd szúrd bele a pálcikákat és tedd vissza egy éjszakára. Élvezd az egészséges hűsítőt a nyári melegben!
ALPRO TIPP: használd az ALPRO növényi alapú joghurtalternatíva termékek
pohárkáját.