Különleges csirkés egytál vacsorára
Mi már tudjuk miért lesz különlegesebb ez a hétvége a többitől! Üsd össze ezt a finom csirkés kreációt, ami kiváló választás ebédre és vacsorára is.
Ezeket láttad már?
Különleges csirkés egytál
Hozzávalók: 30 dkg csirkemellfilé, só, bors, 1 marék kelbimbó, 1 sárgarépa, 6 dl csirkealaplé, 2 ág friss rozmaring, 30 dkg rizs-vadrizs keverék, 1 marék goji bogyó vagy más aszalt gyümölcs
Így készítsd el
Mosd meg, vágd kockára a csirkemellet, majd sózd és borsozd meg. A fűszerezés után párold meg egy edényben. Miközben készül add hozzá a kelbimbót, az apróra vágott sárgarépát, a csirkealaplevet és a 2 ág friss rozmaringot. Míg készül a hús, főzd ki a rizst, ezután tedd egy nagy tálba és öntsd rá a zöldséges csirkés keveréket. Szórd meg a goji bogyóval és süsd 180 fokon 15 perc alatt készre.