Minél több szín van a tányérodon, annál finomabb a végeredmény
Ez a könnyű tavaszi húsmentes saláta igazi mentsvár a borús napokra! Vigyél minél több színt a tányérodra és meglátod annál finomabb lesz a végeredmény.
Ezeket láttad már?
Könnyű tavaszi saláta
Hozzávalók: 1 marék rukkola, 1 marék saláta, 5 deka kéksajt, 2 kis fej őszibarack, 1 marék dió, olívaolaj, só, bors, citrom
Így készítsd el
Mosd meg az őszibarackot vágd apró kockákra, szeleteld fel a sajtot. Miután megpucoltad a diót is, halmozz mindent egy tálba, fűszerezed kedvedre, locsold egy kis citrommal és hagyd húsz percet állni, hogy összeérjenek az ízek. Próbáld ki más gyümölccsel például fügével, dinnyével, áfonyával. Mindegyik más ízvilágot kölcsönöz, nem fogod megunni.