Készítsd el a legfinomabb házi Raffaello golyót
Ki tud ellenállni egy finom Raffaello golyónak? Mi biztos nem! Ha a bolti verzió mellett, saját recept alapján elkészített verziót is szívesen megkóstolnál, próbáld ki ezt. Meglátod szinte vetekszik az eredeti ízekkel!
Ezeket láttad már?
Hozzávalók: 50 gramm cukor, 50 gramm víz, 120 gramm tejpor, 120 gramm kókuszreszelék, 10 deka vaj, 2 kávéskanál mandulaaroma, 1 marék mandula
Így készítsd el
Főzd össze a cukrot és a vizet, közben egy tálban keverd össze a tejport a kókuszreszelék felével, add hozzá a vajat, az aromát és a cukorral és vízzel felforralt szirupot. Gyúrd össze a tésztát, majd formálj kis golyókat, mindegyik közepébe rakj egy szem mandulát. Ezután formázd meg, majd forgasd a kókuszreszelékbe.