Készítsd el a legegyszerűbb és a legfinomabb vacsorát: Ezt a csirkés egytálételt pont neked találták ki
Készítsd el vacsorára, ebédre, hétvégére, biztosan sikere lesz ennek a könnyen elkészíthető, laktató, finom egytálételnek. Ezt a receptet pont neked találták ki!
Ezeket láttad már?
Különleges csirkés egytál
Hozzávalók: 30 deka csirkemellfilé, só, bors, egy marék kelbimbó, egy marék bébirépa, 6 deci csirke alaplé, 2 ág friss rozmaring, 30 deka vadrizs keverék, 1 marék goji bogyó vagy aszalt gyümölcs
Így készítsd el
Tisztítsd majd most meg a húst, vágd kockára.
Pirítsd meg kevés olajon egy serpenyőben, sózd, borsozd, add hozzá a megmosott répát és kelbimbót. Öntsd rá az alaplevet, add hozzá a rozmaringot, és hagyd, hogy fedő alatt összeérjenek az ízek. Míg rotyog a zöldséges hús, főzd ki a rizst.
Tedd egy hőálló tálba, ezután helyezd rá a zöldséges húst.
Szórd meg goji bogyóval vagy aszalt gyümölccsel és süsd 180 fokon tizenöt percig.