Készítsd el a hónap legfinomabb salátáját
Nem kérdés, hogy az eper az egyik legfinomabb gyümölcs. Imádjuk a számtalan édes variációját, feta sajttal kombinálva salátaként olyan érzésed lesz, mintha az ízek mennyországába érkeztél volna.
Ezeket láttad már?
Epres-fetás saláta
Hozzávalók: 2 marék madársaláta, 1 marék rukkola, 15 deka fetasajt, 20 deka eper, 1 nagy marék pirított mag (mandula, tökmag, dió), olívaolaj, citrom, só, bors, balzsamecet
Így készítsd el:
Mosd meg a salátát és a gyümölcsöt. Halmozd egy tálba a zöldeket, közben vágd apró kockákra az epret és a feta sajtot. Pirítsd meg egy serpenyőben a magvakat, szórd rá a kész salátára. A dresszinghez keverj össze egy deci olívaolajat, fél citrom levével, sózd, borsozd, majd keverd össze egy kis balzsamecettel. Öntsd rá a salátára, majd tedd a hűtőbe. Hagyd állni 30 percet és már fogyaszthatod is.