Itt az új őrület! Kóstoltad már az almanyalókát?
Ötletes finomság kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ráadásul pofonegyszerű elkészíteni.
Ezeket láttad már?
Hozzávalók: 1 db alma, 5 dkg étcsoki fondü, 5 dkg fehércsoki fondü
Így készítsd el
Az almát karikázd fel úgy, hogy mindkét oldalán vágj le egy kis részt, majd vágj négy vastagabb szeletet. Tűzz ezekbe egy-egy pálcikát. Olvaszd fel a csokikat, forgass meg két karikát az ét-, kettőt pedig a fehércsokiban.
Ezt olvastad már? Íme új kedvenced: a zebra muffin!
Egy kanál segítségével rajzolj csigavonalat minden nyalókára a másik színű csokiból, majd egy fogpiszkálóval húzd össze a kétféle csokoládét. Végül tedd legalább fél órára hűtőbe, hogy a csoki megdermedjen, és már fogyaszthatod is.