Isteni krémes spenótfőzelék, kicsit másképp!
A főzelékek viszonylag egyszerűen elkészíthetők és nagyon jó bennük, hogy az alakbarát verziójukat is könnyen megfőzheted: például a búzalisztet helyettesítheted rizsliszttel, kókuszliszttel, stb. Mi most nem egy ilyet készítünk el, ugyanis teljesen hanyagoljuk belőle a lisztet.
Ezeket láttad már?
Krémes spenótfőzelék
Hozzávalók: fagyasztott parajkrém (fontos, hogy ne leveles spenót legyen), 3 gerezd fokhagyma, egy kis tejszín, só, bors
Így készítsd el:
Egy lábasban a szétzúzott fokhagymát kicsit megpirítjuk, majd a parajkrémet ugyanabban a lábasban a leírtak alapján felolvasszuk. Miután teljesen kiolvadt, hozzáadunk egy kis tejszínt (kb. 1 dl). Sózzuk, borsozzuk, hagyjuk, hogy rottyanjon egyet és kész is!