Ilyen finom nutellás fánkot még soha nem ettél
Mégis ki tudna egy mennyei mogyorókrémes sütinek ellenállni? Kapd össze magad, szerezz be mindent hozzá, és csalj mosolyt a szeretteid arcára
Ezeket láttad már?
Nutellás fánk
Hozzávalók: 60 deka liszt, 2 csipet só, 15 deka cukor, 5 deka élesztő, 7 tojássárgája, 10 deka vaj, nutella, 10 deka eper, 5 deci tej, olaj
Így készítsd el:
Langyosítsd meg a tejet, keverd el benne a cukrot, majd add hozzá az élesztőt. Várj tíz percet, míg az élesztő felfut. Tedd egy tálba a lisztet, a sót, az olvasztott vajat, a tojássárgáját és végül az élesztős tejet. Gyúrd jól össze és hagyd letakarva pihenni legalább egy órát. Amikor letelt az idő, nyújtsd ki egy lisztezett deszkán és szaggass belőle korongokat. Hagy pihenni a tésztát további húsz perceg. Süsd forró olajban készre. Amikor kihűltek a fánkok, töltsd bele a nutellát egy habzsák segítségével. A tetejét díszítsd eperszemekkel, nutellával.