Így készítsd el az epres triflet, Muszula Timi egyik kedvenc desszertjét
Tegnap este a GLAMOUR Instagram oldalán élőben sütöttünk Muszula Timivel. De ha lemaradtál az epres trifle elkészítéséről, itt most bepótolhatod!
Ezeket láttad már?
Mi kell hozzá?
Így készítsd el
Süss egy klasszikus piskótát. Míg hűl a sütid, mosd meg a gyümölcsöket, szeleteld fel azepreket hosszában három részre. Verd fel a tejszínt, keverd össze a mascarponéval és a cukorral. Fogj egy üvegtálat, béleld ki egy adag piskótával az alját, locsold meg vanília aromával, vagy brandyvel, törj rá egy kis puszedlit is. Díszítsd az üvegedény peremét az eperrel, majd adagolj rá egy adag krémet. Reszelj rá fehér csokit, és ismételed a rétegezést addig, míg az üvegedény tetejére nem érsz. Végül az utolsó krémréteget borítsd be eperrel, szórd meg áfonyával és reszelj rá a fehércsokiból is. Tedd hűtőbe, pár óra múlva már fogyaszthatod is.