Így készítsd el a tökéletes forró csokit otthon
Marton Adriék asztaláról természetesen Mikuláskor sem maradhatnak el a különleges falatkák. Persze ilyenkor nem csapnak akkora bulit, mint halloweenkor, és a kétgyermekes anyuka nem csinál hatalmas asztalnyi dekorációt és ételt. De örömmel elkészít egy-két cukiságot. "Mindig szeretek izgalmas recepteket felkutatni, amikkel feldobhatom a hétköznapokat és a kisebb-nagyobb ünnepeket." – mondta el Adri, aki azt is elárulta, hogy melyek a kedvenc mikulásos finomságai.
Ezeket láttad már?
Forrócsoki-pillecukor hóemberrel
Hozzávalók:
Nutellás forrócsoki:
3 dl Tej
150 g Nutella
2 dl Tejszín
Egyéni hozzávalók:
Pillecukor
Sárgarépa pálcikák
Olvasztott étcsokoládé
Elkészítés:
1. A tejet és a tejszínt, nutellával felforraljuk és 5 percig főzzük, majd az egészet egy szűrő segítségével egy pohárba szűrjük.
2. Az egyéni hozzávalókból a pillecukrokat egy fogpiszkálóra húzzuk, és így összeállítjuk a hóemberünk alapját, sárgarépából orrot és karokat készítünk, az olvasztott csokoládéból pedig szemet, szájat, és gombokat.