Ha unod a sima grillezést: mutatjuk mivel dobhatod fel az egyszerű grillsajtot

2019. június 9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szerencsére már itthon is egyre többen szeretnek nyáron grillezni. A hétvégi időjárás most lehetővé teszi, hogy te is kipróbálj néhány finomságot. Ha ránk hallgatsz feltétlenül próbáld ki a Tihany és a Karaván sajtmárkák grillverzióját, melyek a megszokott mellett, új ízben is elérhető.

Grillezett camembert salátaágyon


Hozzávalók 4 személyre: 4 db Tihany grill camembert sajt A salátához: 5 dkg vadrizs, 1 gránátalma, 10 dkg madársaláta, 5 dkg pirított dióbél Az öntethez: 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 teáskanál almaecet, fél citrom leve, 2 evőkanál olívaolaj

Így készítsd el


Hámozd meg, majd reszeld le az öntethez a hagymát. Keverd el az almaecettel, a citromlével és két kávéskanál vízzel, kevés sóval, borssal alaposan, dolgozd bele az olajat is, majd pihentesd a hűtőben kb. 15 percig. Főzd meg a salátához a vadrizst és hűtsd ki. Kapargasd a gránátalma magjait egy nagyobb tálba, ezután keverd össze a salátával, a dióbéllel, a vadrizzsel és tedd félre. Végül grillezd meg a sajtot, halmozd tányérokra a salátát, locsold meg az öntettel és tálald a sült sajttal.

A Karaván és a Tihany sajtokkal bármely grillpartin élvezheted a megszokott krémes karaktert, szemben a legtöbb grillsajt gumis, fogcsikorgatós jellegével. Ugyanis a grillezést követően a sajtok külsején a sajtfajtákra jellemző kellemes kéreg, belül pedig lágy belső alakul ki. A valódi bükkfával füstölt Karaván Grillsajt és az egyedi fűszerkeverékkel ízesített Tihany Grill Camembert az idei grillszezonban három új termékkel egészül ki. Az új Karaván Grillkorongok újszerű, praktikus csomagolásának köszönhetően nagyon egyszerű és kényelmes a felhasználása. A könnyen nyitható tégelyből kivéve a sajtot, csak rá kell helyezni a grillrácsra és pár perc alatt el is készül a grillezett fogás. Ráadásul a termék natúr és paradicsom-oregánós ízben is az üzletek polcaira kerül. A Tihany Grill Camembert a már jól bevált fűszeres változat mellett most az édes ízeket kedvelők számára kínál új ízvariánst. A vörösáfonya-lekvár kellemesen kiegészíti a tejszínes Tihany ízvilágot. A megújult Tihany és Karaván grillportfólió révén a mindennapokban is egyszerűen élvezhetjük az ínyenc fogásokat, akár szabadtűzön, akár serpenyőben készítjük el azokat.

Próbáld ki te is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!
Techxpo További cikkek

Ez is érdekelhet

A cél, hogy a kesztyűs szakma újra felkerüljön az oktatási térképre - beszélgetés Hornicz Bernadettel, a Pécsi Kesztyű tulajdonosával

glamour plusz ikon A cél, hogy a kesztyűs szakma újra felkerüljön az oktatási térképre - beszélgetés Hornicz Bernadettel, a Pécsi Kesztyű tulajdonosával

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezeket a hatóanyagokat mindenképpen érdemes beépíteni a bőrápolási rutinba! Mutatjuk, miért (x)

Ezeket a hatóanyagokat mindenképpen érdemes beépíteni a bőrápolási rutinba! Mutatjuk, miért (x)

5 dolog, amit azonnal meg kell tenned, ha online bántalmazás áldozata lettél (x)

5 dolog, amit azonnal meg kell tenned, ha online bántalmazás áldozata lettél (x)

Íme 4 tipp, hogy a stressz ne tegye tönkre az ünnepeket! (x)

Íme 4 tipp, hogy a stressz ne tegye tönkre az ünnepeket! (x)

Így kerüld el otthon a bakteriális vaginózist (x)

Így kerüld el otthon a bakteriális vaginózist (x)