Napi recept: gluténmentes palacsinta
A bezártság mindannyiunk számára új kihívásokat jelent. Az elmúlt hetekben nagyon sokan, akik eddig nem nagyon tevékenykedtek a konyhában, elkezdtek sütni-főzni. Az olyan pedig, akik eddig is szívesen főzőcskéztek most biztosan új receptekkel igyekeznek bővíteni a repertoárjukat. Természetesen a GLAMOUR magazin munkatársai is megállják a helyüket a tűzhely mellett, és szívesen kísérleteznek a konyhában. Csáti Melinda, a magazinunk szerkesztője a bezárkózás idején minden nap új recepteket hoz nektek:
Ezeket láttad már?
Nem kell lemondanod a finomságokról, ha gluténérzékeny vagy. Ez a finom gluténmentes palacsinta minden képzeleted felülmúlja.
Mentes palacsinta
Hozzávalók: 75 gramm Szafi Reform gluténmentes palacsinta, kis csipet só, 8 gramm kókuszolaj, 2 tojás, 170 gramm víz, plusz olaj a sütéshez.
Mákosguba újragondolva - Komfortos ízek kilátástalan időkben
Mákosguba újragondolva - Komfortos ízek kilátástalan időkben
Így készítsd el
Keverd csomómentesre egy tálban a hozzávalókat. Pihentesd a tésztát negyedórát. Kenj ki ecsettel egy serpenyőt, hevítsd fel, majd süsd ki a palacsintákat. Ízesítsd lekvárral, túróval, kakaóval vagy vanília pudinggal.