Csupán három összetevő szükséges, és máris elkészítheted álmaid salátáját - Recept
Nem igényel különösebb főzőtudományt, hogy egy igazán izgalmas falattal indítsd a hetet, természetesen húsmentesen. A görögdinnye lédús, édes zamata nemcsak gyümölcsként tökéletes, hanem salátalapként is kiváló hűsítő. Készítsd el te is, ezt a csupán három fő összetevőből álló finomságot.
Ezeket láttad már?
Fetás görögdinnye saláta
Hozzávalók: 30 deka görögdinnye, 15 deka fetasajt, fél kígyóuborka, só, bors, pár csepp citromlé, balzsamecet
Így készítsd el:
Magozd ki a dinnyét, vágd apró kockákra. Tedd egy tálba. Mosd meg az uborkát, vágd hosszában félbe, szeleteld félkörökre. Halmozd a dinnyére, majd tetszés szerint morzsold rá a fetasajtot is. Sózd, borsozd kedvedre (vigyázz, a sóval, mert a fetasajt is sós). Végül locsold meg egy kis balzsamecettel, adj hozzá pár csepp citromlevet, keverd össze és mehet is a hűtőbe. Jól hűtsd le, fogyaszd hidegen.