A vacsora tálalva - ezt a gyors és pofonegyszerű halas fogást semmiképp ne hagyd ki
Mit szólnál egy könnyű halas finomsághoz, amit büntetlenül fogyaszthatsz akár vacsorára is? Nincs kifogás, hogy nincs időd főzni, ezt a receptet tényleg pofonegyszerű elkészíteni.
Ezeket láttad már?
Grillezett tilápia zöldségekkel
Hozzávalók: 30 deka tilápia, 2 gerezd fokhagyma, 3 deka vaj, só, bors, citrom, 1-1-1 darab sárga, piros, zöld kaliforniai paprika, 1 közepes fej hagyma, olaj
Így készítsd el
Vágd össze a paprikákat és a hagymát apró kockákra! Dobd egy serpenyőbe és süsd össze egy kis olajon. Fűszerezd kedvedre, míg sül a zöldség készítsd el a halat. Mosd meg, szeleteld fel, sózd borsozd, zúzd össze a fokhagymát és jól kend be vele a halszeleteket. Vegyél elő egy másik serpenyőt, dobd rá a vajat, majd amikor elolvadt, rakd bele a halat is. Fontos, hogy forró legyen a serpenyő, ha kell hevítsd pár másodpercet mielőtt rátennéd a húst. Süsd mindkét oldalát 3-3 percig, tálald a sült zöldségekkel.