Ez a paradicsomos tészta grillezett cambember-rel képzeletben azonnal az olasz tengerpartra repít
Ezzel az egyszerű, de ugyanakkor annál finomabb tésztával nem lehet betelni. A grillezett sajt igazi nyári hangulatot teremt, kicsit úgy érzed majd magad, mintha valamelyik olasz tengerparton nyaralnál.
Ezeket láttad már?
Paradicsomos tészta grillezett camembert-rel
Hozzávalók: 250 gramm tészta, 1 doboz darabolt paradicsomkonzerv, 3 gerezd fokhagyma, 1 hagyma, só, bors, bazsalikom, 2 evőkanál szárított paradicsom, 2 db camembert sajt
Így készítsd el
Tedd fel a tészta vizét főni! Közben pirítsd meg a hagymát, add hozzá az apróra vágott fokhagymát és a felszeletelt szárított paradicsomot. Amikor zubogni kezd a víz, tedd bele a tésztát, a szószalapra pedig öntsd rá a paradicsomszószt. Fűszerezd kedvedre, majd főzd addig, míg a tészta el nem készül. Ezután forgasd a szószba a tésztát, tedd tepsibe és pirítsd a sütőben pár percig. Míg pirul a tészta, vágd szeletekre a camembert sajtot, süsd meg grillrácson minden oldalát. Ha kész, halmozd a tésztára és már eheted is.