Ez a lazacos szendvics minden, csak nem unalmas!
Tény, hogy a halfogyasztás nem az erősségünk, ezért is jó, ha néha akár kedvenc szendvicsed feltétjét szalámi helyett halra cseréled. Ez a pofonegyszerű recept fantasztikusan omlik majd a szádban.
Ezeket láttad már?
Lazacos-sajtkrémes szendvics
Hozzávalók: 2 db rozs buci, pár csepp olívaolaj, pár csepp lime leve, só, bors, egy kis marék rukkola, pár szem koktélparadicsom, krémsajt, füstölt lazac
Így készítsd el
Vágd fel a bucit, pirítsd meg jól mindkét oldalát. Közben mosd meg a paradicsomot. Ha kész a buci, kapd ki a pirítógépből. Locsold meg az alját egy kis olívaolajjal, kend meg sajtkrémmel, majd helyezd rá a lazacszeleteket. Sózd, borsozd, locsold meg egy pár csepp lime levével. Ezután mehet rá tetszőlegesen a rukkola és a szeletekre vágott paradicsom. Ha kész vagy ezzel a pár művelettel, egyszerűen csak kend meg a buci másik felét és tedd a szendvics tetejére. Próbáld ki tormakrémmel is! A torma és a hal találkozása remekül kihozza a karakteres összetevők ízeit.