Elképesztő ízek, imádni fogod ezt a serpenyős ráksalátát
Ez a könnyű, tavaszt idéző saláta tökéletes választás azokra az alkalmakra, amikor valami friss fogásra vágysz.
Ezeket láttad már?
Serpenyős ráksaláta
Hozzávalók: 20 deka garnélarák, 10 deka vaj, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, 2 marék madársaláta, 15 deka koktélparadicsom, balzsamecet
Így készítsd el
Tisztítsd, majd mosd meg a garnélákat. Ezután hevítsd fel egy serpenyőben a vajat, dobd rá a rákokat. Pucold meg a fokhagymát, egy fokhagymanyomó segítségével nyomkodd rá a három gerezdet. Sózd, borsozd kedvedre, amikor szép aranybarna lesz tedd félre. A saláta hozzávalóit mosd meg, halmozd egy tálba. Vágd ketté a paradicsomokat is, és add hozzá a garnélát a vajas lével együtt. Adj hozzá pici balzsamecetet, esetleg még egy sót, borsot esetleg olívaolajat is és már fogyaszthatod is.