Egy igazán egyszerű fogás: Almaborral sült zöldséges csirkecomb
Nem kell rögtön a profi séf, Jamie Oliver babérjaira törnöd, azért, hogy valami remek fogást készíthess a hétvégén. Kezdd valami egyszerű fogással! Szerezz be néhány alapanyagot, kövesd az instrukcióinkat és garantált lesz a konyhában a sikered!
Ezeket láttad már?
Almaborral sült zöldséges csirkecomb
Hozzávalók négy személyre: 2 db sárgarépa, 1 fehérrépa, 30 dkg apró burgonya, 10 dkg salott hagyma, 1 fej karalábé, 20 dkg barna csiperke, só, bors, 4 csirkecomb, 4 ág kakukkfű, 5 dl almabor, olívaolaj
Ezért a szakácskönyvért tényleg megtanulunk főzni: unikornis receptek
Ezért a szakácskönyvért tényleg megtanulunk főzni: unikornis receptek
Így készítsd el:
Tisztítsd és pucold meg, vágd össze a zöldségeket, tedd egy tűzálló tálba és sózd, borsozd kedved szerint. Ezután készítsd elő a csirkecombokat: jól mosd meg, utána irdald be a húsokat, fűszerezed ízlés szerint. Helyezd a kakukkfűágakat és a csirkecombokat a zöldségekre. Locsold meg az almaborral, egy kis olívaolajjal, majd az egészet tedd be a sütőbe 180-200 fokra. Miután szép pirosra sült a hús, vedd ki a sütőből.