Egy étel, amit hidegen és melegen is imádni fogsz
Ezt a különleges tonhalas tésztát rögtön két változatban is fogyaszthatod. Fogyaszd melegen ebédre akár kedvenc levesed mellé. Ha az uzsonnádat akarod kicsit megbolondítani, várd meg hogy kihűljön, ezután tekerj egy adagot tortilla tésztába és már eheted is.
Ezeket láttad már?
Tonhalas tészta
Hozzávalók: 30 deka fusilli, 10 deka olívabogyó, 150 gramm tonhal, ízlés szerint parmezán sajt, só, bors, olajbogyó, oregánó és friss paradicsom, olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma
Így készítsd el:
Főzd ki az előírtak szerint a tésztát. Közben pirítsd meg a fokhagymanyomón áttört fokhagymát, majd dobd rá a tonhalat, a koktélparadicsomot és az olajbogyót. Fűszerezd kedvedre, majd süsd össze egy kicsit az alapanyagokat a serpenyőben. Amikor kész a tészta, halmozd az elkészült alapra, keverd össze. Tálaláskor szórd meg parmezánnal.