Ebédelj úgy, mintha Párizsban lennél!

2019. július 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezen a héten egy francia ékszerdoboz izgalmas fogásait próbáltam ki. Ebédelj a Sofitel Hotel Paris Budapest éttermében!

Nem kérdés, hogy a Paris Budapest Étterem az egyik legpazarabb hely Budapesten. A fantasztikus kilátás, a pazar ízek maximálisan gondoskodnak róla, hogy mindig vissza akarj térni hozzájuk. A francia életérzés természetesen a tányérodon is visszaköszön, olyan, mintha egy pillanatra a Párizsban járnál. Persze joggal teszed fel a kérdést, hogy egy exkluzív helyen nemcsak az ízek felejthetetlenek, hanem az árak is igencsak borsosak. Kétségtelen, hogy vannak olyan fogások, melyeket érdemes különleges alkalmakra tartogatnod. De! És most jön a lényeg: az étterem kedvező ebédmenüvel várja azokat, akik náluk szeretnének néhány üdítő pillanatot szerezni.

Fotó: Alain Losbar

Az étteremben ücsörögve csodálatos kilátás nyílik Budapest legszebb építményeire. Egyedi látványkonyhájának köszönhetően közelebb kerülhetsz a főzési folyamathoz, az ételek különleges elkészítésének titkaiba is bepillantást nyerhetsz. A hetente megújuló ebédmenüt többféleképpen kérheted: a két fogásos menü, melyhez a főtétel mellé egy előételt vagy egy desszertet választhatsz 3400 forintba kerül, ha mindhárom finomságot szeretnéd kipróbálni 4100 forintot fogsz fizetni. Ha szeretnéd mindezt két bor párosítással kiegészíteni összesen 6900 forintot kell majd a távozáskor fizetned. Az árak tartalmaznak egy savas vagy mentes ásványvizet és egy csésze teát vagy kávét is, viszont nem része a szervízdíj.

Ezen a héten ezeket a finomságokat tudod kipróbálni. Mindet imádni fogod. Én a karfiollevest, az ördöghalat és az epres mascarpone habot választottam, de biztos vagyok benne, hogy a többi is elnyeri a tetszésedet.

Előételek: Karfiolleves (Magyaros karfiolleves zöldségek), Krémleves ( Hideg cukkini krémleves pisztácia), Poke Bowl (poke bowl saláta, tofu, zöldségek), Rillette (Rillette csatni, kruton)

Főételek: Ördöghal (ördöghalfilé, cékla, karalábé, alma), Sertés (párolt sertéscomb, tamarind szósz, káposztasaláta), Kacsa (kacsacomb, meggy, zeller) Patisszon (patisszon, mandula, 64 °C tojás, kapor)

Desszertek: TARTE (fehércsokoládés tarte, mangó), MOUSSE (vaníliás mousse, feketeribizli), ÉCLAIR (csokoládés éclair, málna), MASCARPONE (epres mascarpone hab, menta)


Keresd az ebédkínálatot a la carte menüről 12 és 16 óra között. Foglalj asztalt és nézd meg a további izgalmas ajánlatot a parisbudapest.hu oldalon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!
0 seconds of 56 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:56
00:56
 

Ez is érdekelhet

Kiderült, melyik szülőnktől örökölhetjük az Alzheimer-kórt: nem mindegy, hogy az anyát vagy az apát érinti a betegség

Kiderült, melyik szülőnktől örökölhetjük az Alzheimer-kórt: nem mindegy, hogy az anyát vagy az apát érinti a betegség

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezek a hatóanyagok segítenek, hogy a legszebb állapotában ragyogjon hajkoronád (x)

Ezek a hatóanyagok segítenek, hogy a legszebb állapotában ragyogjon hajkoronád (x)

Ezt feltétlen tartsd észben, ha fenékre gyúrsz (x)

Ezt feltétlen tartsd észben, ha fenékre gyúrsz (x)

A hüvelyed tényleg jelez, ha túl sok cukrot eszel? (x)

A hüvelyed tényleg jelez, ha túl sok cukrot eszel? (x)

Hiába a diéta, ha ezt a nagyon fontos dolgot nem tartod be (x)

Hiába a diéta, ha ezt a nagyon fontos dolgot nem tartod be (x)