Fokozd az élvezeteket ezzel a duplacsokis húsvéti muffinnal - Recept
Rajongsz a csokiért? Imádni fogod ezt a habos csokis édességet. Vigyázat, nagyon gyorsan fogy!
Ezeket láttad már?
Dupla csokis húsvéti muffin
Hozzávalók:
- 40 deka liszt
- 20 deka cukor
- 1 deci olaj
- fél kávéskanál szódabikarbóna
- 2 deci tej
- 1 citrom héja
- fél citrom leve
- 2 teáskanál sütőpor
- 3 tojás
A tetejére a krémhez:
- 3 deci tejszín
- 5 deka
- 20 deka fehér csoki
- 20 deka étcsoki
- színes cukorkadíszek
Így készítsd el
Először készítsd el a krémeket, ha teheted állj neki még előző nap. Felezd el a tejszínt, tedd külön lábasba. Olvaszd fel a csokit mindkét lábasban, majd az étcsokis verzióhoz add hozzá a cukrot is. Kevergesd addig, míg be nem sűrűsödik, ha kihűlt rakd hűtőbe. Tedd a lisztet egy tálba, add hozzá az összes összetevőt és dolgozd robotgép segítségével lazára a tésztát. Töltsd formákba a masszát, majd süsd előmelegített sütőben 185 fokon, húsz perc alatt készre. Miután kihűlt, adagold nyomózsákokba a krémeket, díszítsd tetszés szerint, végül szórd meg a színes cukorkákkal.