Készítsd el Dukai Regina laktózmentes desszertjét
A július-augusztusi címlapsztárunk korábban egy mennyei laktózmentes menüt osztott meg a GLAMOUR olvasóival. Ha laktózérzékeny vagy, különösen jól jönnek Regina receptjei. Most egy laktózmentes desszertet receptjét osztja meg veled. Készítsd el te is.
Ezeket láttad már?
Kókuszos chiamag puding gyümölcs lekvárral
Hozzávalók: 0,5 liter kókusztej, 0,2 deka kókuszreszelék, 6 evőkanál chiamag, 1 teáskanál édesítőszer, 0,2 deka málna, fél lime, 2 deka áfonya, 2 kávéskanál xilit
Így készítsd el
Áztasd be a chiamagot a kókusztejbe a kókuszreszelékkel együtt, és keverd össze az édesítőszerrel. Pihentesd nyolc órát, majd keverd meg két óra elteltével. Míg pihen a puding, adj a málnához egy teáskanál édesítőszert, és főzd addig a lime-mal, míg be nem sűrűsödik. Ha lehűlt, tedd a puding tetejére, majd halmozz rá áfonyát.
A recept eredetileg 2016-ban az októberi GLAMOUR magazinban jelent meg.