Cukorkás és édes lesz az idei karácsony!
Imádod a kávét és a kávés finomságokat? A Nespresso Limited Edition ünnepi kollekciója vidámsággal és színekkel élénkíti a karácsonyi készülődést: a legújabb kávék ízét és különleges dizájnú csomagolását a klasszikus cukorkák és édességek világa ihlette.
Kóstold meg a Variations Confetto Snowballt, ami fenséges espresso édeskés, kókuszos ízjegyekkel és egy leheletnyi vaníliával, a Variations Confetto Orangettet, ami a kandírozott narancshéj és egy kis csokoládé igazán különlegessé varázsolja ezt az ízesített espressot vagy a Variations Confetto Licoricet, ami izgalmas fűszerek és a medvecukor ízének egyedülálló kombinációját.
Ezeket láttad már?
Nespresso Variations Snowball kávérecept
Hozzávalók:
1 kapszula Nespresso Variations Snowball
kókusztejszín
50 ml tej
Reszelt kókuszdió
1 kókuszos csokoládégolyó
Így készítsd el: Önts egy kanál kókusztejszínt egy pohárba. Főzd rá a kávét (40 ml). Készítsd el a forró tejhabot, majd töltsd a kávé tetejére. A hab tetejére szórj kókuszreszeléket. Díszítsd kókuszos csokoládégolyóval.
Hozzávalók:
1 kapszula Nespresso Variations Orangette, fél kávéskanál narancsdzsem, csokoládészósz, 30 ml tej, 1 oranzsett
Így készítsd el: Tegyél fél kávéskanál narancsdzsemet az espresso csészébe. Vékony rétegben fedd be a dzsemet csokoládészósszal. Készíts forró tejhabot, majd öntsd a csokoládéra. Főzd rá a kávét (40 ml). Díszítsd oranzsettel.
Nespresso Variations Licorice kávérecept
Hozzávalók: 1 kapszula Nespresso Variations Licorice, 40 ml ánizsszirup, 500 ml habtejszín, 1 medvecukor-tekercs
Így készítsd el: Főzz 40 ml kávét, készítsd el a tejszínhabot. Tedd az ánizsszirupot és a tejszínt a habszifonba. Töltsd meg a poharat az ánizsos tejszínhabbal. Végül díszítsd medvecukor-tekerccsel.