Indítsd a napod ezzel a két ínyenc falattal! A croissant tökéletes szendvicsalap
Egy ropogós croissant tökéletes alapja lehet minden reggelnek. Az édes töltelékek mellett feltétlenül próbáld ki szendvicsalapként is. Most két sós, ínyenc változatot mutatunk, kóstold meg mindkettőt. Meglátod, ezentúl visszatérő finomságok lesznek a mindennapjaidnak.
Ezeket láttad már?
Lazacos croissant
Hozzávalók: 2 db croissant, sajtkrém, füstölt lazac, jó sok rukkola, só, bors, pár csepp citrom leve
Így készítsd el
Vágd ketté mindkét croissant-t, majd kend meg a krémsajttal. Halmozd rá a lazac szeleteket, locsold meg egy kis citrommal, sózd, borsozd, és mehet a tetejére a rukkola. Tedd a tetejére croissant másik felét és már eheted is. Ha ránk hallgatsz próbáld ki összesütve is: ehhez egy melegszendvicssütőre lesz szükséged. Rakd be pár percre a készülékbe és fogyaszd melegen ropogósan.
Epres-sajtos croissant
Hozzávalók: 2 croissant, krémsajt, camambert sajt, eper, bazsalikom, só, bors
Így készítsd el
Vágd ketté mindkét croissant-t, kend meg minden felét a krémsajttal. Vágd szeletekre camambert sajtokat, mosd meg az epret és szeleteld fel, majd halmozz mindent a szendvicsbe. Sózd, borsozd, majd rakj a tetejére egy kis bazsalikomot is és végül rakd rá a croissant másik felét.