A nap fénypontja: villámgyors pudingos-kekszes finomság
Nem kell órákat állnod a konyhában, ezt az édességet annyira könnyen összedobod, hogy te magad is meg fogsz lepődni. Ne csábulj el azonnal, ha elkészül, mindenképp tedd egy éjszakára a hűtőbe.
Ezeket láttad már?
Gyors pudingos-kekszes desszert:
Hozzávalók: 1 csomag vaníliás puding, fél liter tej, 2 evőkanál cukor, 2 deci habtejszín, 20 deka sárgabarack, 30 deka négyzet alakú háztartási keksz
Így készítsd el
Készítsd el a cukorral, a tejjel a leírtak szerint a pudingot, hűtsd ki. Verd fel a habtejszínt, keverd össze a kihűlt pudinggal. Add hozzá az apróra vágott sárgabarack konzervet, dolgozd össze. Bélelj ki egy tál alját háztartási keksszel. Halmozd rá a krémet, majd tegyél a tetejére újabb háztartási kekszet. Tedd egy éjszakára a hűtőbe.