A legjobb hétindító: készítsd el ezt a mennyei fehérboros-garnélás tésztát!
Ezen a héten pofonegyszerű tésztákat mutatunk. Kezdésnek dobd össze ezt a mennyei garnélás finomságot. Meglátod, mostantól minden héten el akarod majd készíteni.
Ezeket láttad már?
Fehérboros-garnélás tészta
Hozzávalók: 30 deka garnéla, 2 deci fehérbor, 3 gerezd fokhagyma, 2 deci tejszín, só, bors, 250 gramm tészta, olívaolaj, parmezán sajt
Így készítsd el
Tedd fel a tészta vizét főni. Miközben fő, pucold meg a fokhagymát, pirítsd meg kevés olajon a garnélával. Fűszerezd, majd öntsd fel a fehérborral.
Amikor elpárolog, add hozzá a tejszínt, hagyd hogy összeérjenek az ízek. Tedd rá a kifőtt tésztát, keverd össze és már kész is. Tálaláskor szórd meg parmezánnal.