Várnak a legkülönlegesebb kulináris élmények!
Ha igazi gourmet vagy, feltétlenül próbáld ki ARAZ Étterem valamelyik exkluzív élménykínálatát. Meglátod, az elkövetkező időszakban szuper programokban és ízélményekben lesz részed. Most eláruljuk mi az az 5 program, amiért imádni fogod ezt a helyet.
Ezeket láttad már?
1. Az étterem a nyitása óta a legmodernebb konyhai technológiák és a tradicionális ízek harmóniáját vonultatja fel, így az idei tavaszi-nyári időszak sem múlhat el izgalmas párosítások nélkül. Sunday Brunch programsorozatuk májusban Provence vidékére kalauzolja el az ízek szerelmeseit. A Vasárnapi lakomán korlátlan étel- és italfogyasztás mellett ingyen tetőkerti wellness belépővel pihenheted ki a hét fáradalmait, ha ellátogatsz hozzájuk.
2. Nyár elején kerül bemutatásra Barka Áron, Chef de Cuisine újragondolt fogása, melyet máris Paul Bocuse Soupe aux truffes noires V.G.E. –jának komoly ellenfeleként emlegetnek. A Szarvasgombás Royal Gulyás 2016 névre keresztelt fogás egy spontán kihívás eredményeként született meg, Paul Bocuse levesének mintájára, egy a magyar konyhára adaptált fine-dining gulyásleves-verzió. Az ízek szerelmeseinek címezve ízében és küllemében is páratlan reformfogás, mely hamarosan az étterem étlapján lesz fellelhető.
3. A tavasz és a nyár mindig igazi zsongást jelent, nemcsak az étteremnek, de a Continental Hotel Budapest szállodának is, akik ebben az évben ráadásul 6. születésnapjukat is ünneplik. Az étterméről és Galéria Kávézójáról méltán híres szálloda cukrászata erre az alkalomra alkotta meg a ház tortáját. Exkluzivitásban itt sincs hiány, az ínyenceknek kedvező torta négy különleges rétegből áll. A recept szuper titkos, de néhány összetevő, mint a levendulás fehércsokoládé ganache, kávés étcsokoládé mousse, vörösáfonya-zselé, macaron-bástya nem maradhat említés nélkül. A Continental torta előrendelhető különleges alkalmakra és akár születésnapokra is. Érdemes látogatást tenned az egykori Hungária Fürdő helyén álló Galéria Kávézóba és étterembe is, mert a diabetikus és gluténmentes alapanyagokat tartalmazó torta szeletben a helyszínen kóstolható.
4. Könnyed nyári vacsorák a lemenőnap fényében, koktélok, DJ és lágy szellő a teraszon. Ugye milyen jól hangzik: Foglalj asztalt még ma az ARAZ Étterem BBQ vacsoráira. 2016. június 2-ától csütörtökönként korlátlan étel- és 2 órás korlátlan italfogyasztással csapolt sörből, málnás sangriából és gyümölcsös házi limonádéból. Az étterem belső teraszán megrendezésre kerülő programsorozat a hazai és a külföldi ételkülönlegességek egész sorát vonultatja fel, kezdve a chilis kukoricakrémlevestől, az Argentin Rib eye-on és a csípős tarján át a mályvacukros szilvás cobblerig. A vegetáriánusoknak pedig hideg avokádós uborkalevest, a marinált lazac salátát vagy egy mogyoróvajas Blondie-t kötelező megkóstolni.
5. Végül, de nem utolsó sorban spékeld meg a fenti jó kis programokat a június végén tartandó 50. jubileumi borvacsorával, amit a levendula jegyében tartanak. Az Araz Étterem séfje, Barka Áron ekkor fogja a tetőkertben leszüretelni a tavaly elültetett első levendula termését. Különleges menüvel és meglepetéssel készülnek!
Foglalj asztalt még ma a +36 1 815 1100 telefonszámon vagy az araz@araz.hu emailcímen. Nézd meg a teljes programkínálatot a www.araz.hu oldalon!