Thai ízcsodák a Buddha-Bar eheti kínálatában
Ha te is azok közé tartozol, akik nemcsak a világban, de a gasztronómiában is szeretnek nagyokat utazni, akkor a Buddha-Bar Budapest legújabb tematikus hete neked szól. Március 23-tól egészen 26-ig különleges thai menüsorral készült az étterem séfje, Ossama Kutaini a prágai Buddha-Bar Hotel séfjének, Lukáą ®elechovský-nek a segítségével.
Ezeket láttad már?
Egy kis ízelítő a menüből:
Tápióka chips citromfüves tengeri sügérrel, amit akcióban is látnod kell:
A második fogásnál választhatsz a pomelóval és chilidzsemmel felszolgált thai marhahúsos saláta vagy a mogyorószósszal és koriander joghurttal megbolondított Szent Jakab kagyló között.
A harmadik fogás szintén két remek különlegességgel kecsegtet, kipróbálhatod a bárány bélszínt panang módra vagy a tamarind currys ördöghalat.
Desszertnek pedig egy csodálatos édes chiliszószos csokoládé mousse-szal kedveskedik a két séf.
Ha ránk hallgatsz, akkor ezen a hétvégén foglalsz asztalt magadnak a Klotild Palotába!