Tanulj egy mesterszakácstól különleges fogásokat!
Varázsolj tengerparti hangulatot! Most te is megtanulhatod elkészíteni a Miele Főzőiskolában október 7-én az osztrigás előételt és a kagylós rizottót, majd tanuld meg a kókuszos panna cotta titkát is Wolf Andrástól, a New York Kávéház és a Salon étterem séfjétől! Kalandozz velük, kápráztasd el szeretteidet otthon!
Ezeket láttad már?
Az est menüje:
Thai tintahal osztrigás rozskenyérrel
Sütőtök rizotto kagylóval
Kókusz panna cotta passiógyümölccsel és pirított kókusszal
Wolf András ételeiben mindennek megvan az íve; az általa készített finomságok komplexek, megtalálni bennük a négy ízt – játékosan tologatva azokat, az arányokat változtatva, így kreálva csodás ízharmóniát, ugyanis mindennek megvan a párja! Minden textúrát és ízt kiegészít, felerősít egy másik.
Jelentkezz még ma a főzőestre a www.shop.miele.hu/hu/rendezvenyek/kulinaris-praktikak/oszi-nyaralas-2016-10-07-17-00 oldalon!