Nem kell messzire menni egy jó május 1-i ebédhez: Ma még megkóstolhatod a Buddha-Bar különleges japán finomságait
A gasztronómia kedvelőinek kedvenc találkozóhelyén év eleje óta minden hónapban más-más ország tradicionális ételeivel, fűszereivel vagy éppen azok ihlette koktéljaival ünnepelhettük a 2016-os év food festival időszakát. India, Kína majd Thaiföld után a gasztronómiai kalandozás utolsó állomásaként a Feleklő Nap Országának különlegességeit ismerteti meg velünk egy kicsit jobban a Buddha-Bar Budapest.
Ezeket láttad már?
Szinte megszokhattuk már, hogy a tematikus napok alkalmával egy-egy külföldről érkező sztár séf vagy bartender egészíti ki a budapesti csapatot, hogy kreációikkal együtt kápráztassák el az érdeklődőket, s természetesen ez most sincs másként.
A Buddha-Bar Budapest izgalmas japán menüjét mi is kipróbáltuk, és elégedetten ajánljuk nektek is, akár egy jó május 1-i brunchra!
A fesztivál különleges vendége Shigeki Iimura, a nemzetközi Buddha-Bar lánc vezető Japán séfje, aki Osama Kutaini, a Buddha-Bar Budapest Executive Chefjének meghívására mutatja be a japán konyhaművészet terén szerzett sokéves tapasztalatát, valamint szeretteti meg velünk a japán különlegességeket az eddigieknél is jobban. Shigeki chef - aki egyébként szenvedélyesen rajong a japán és nyugati országok konyháinak fúziójáért – a tematikus napok alkalmával különleges vacsorára invitál bennünket, ahol a tradicionális japán ínyencségek mellett saját kedvenceit prezentálja majd az étterem vendégeinek a különleges látványkonyhának köszönhetően.
A sushiért, sashimiért és egyéb helyi specialitásokért rajongók külön örülhetnek, hiszen a japán hét zárásaként Shigeki chef május elsején a város egyetlen ázsiai büféjével szolgáló Sunday Brunch-án szintén személyesen prezentálja a japán gasztronómia legjavát, sőt a fogások mellé a Choya jóvoltából szakét és más gyümölcsös japán likőrt is kóstolhatunk.
A Choya egy rendkívül különleges japán specialitás, ami nem csak izgalmas ízvilágával ejt rabul minket, hanem azzal az egyáltalán nem elhanyagolható tulajdonságával, hogy csodát tesz a bőrrel! Hölgyek, ha olyan sokáig akartok élni és szépek maradni, mint a japán nők, akkor Choyára fel!
Ha valamiért mégsem tudnál május elsejéig részt venni a japán kalandozáson, nem kell nagyon bánkódnod, hiszen itt a tavasz, az új szezon pedig számtalan újabb finomságot hozott magával a Buddha-Bar Budapest étlapjára. Aki nem hiszi, járjon utána.