Miele gasztrotúrán jártunk
Saját szemünkkel tapasztalhattuk meg a Miele konyhagépeinek tudását és hatékonyságát egy egész napos gasztrotúra keretin belül, ahol öt budapesti hely biztosította a kulináris élményeket.
Ezeket láttad már?
A Miele 1899 óta nemcsak az első osztályú termékminőség és a német mérnöki precizitás, hanem az erőforrás-kímélő gyártási módszerek megtestesítője is. A gasztrotúra állomásain ízletes fogások és hozzá illő italok várták minket. A tökéletes eredményről, a finomságokról mind az öt helyen a Miele készülékei gondoskodtak, melyek segítségével könnyedén és élvezettel készíthetőek el az ízletes fogások, hiszen az automatikus programok és az egyedülálló sajátosságok garantálják a sikert. Íme az öt állomás, ahol nem mindennapi kulináris élményekben volt részünk.
#1 Édesem – a "kortárs házias" cukrászda, ahol fahéjas csigával és granola mézes görög joghurttal indítottuk a napot.
#2 Tütü Lébár és Sarki Fűszeres – a békebeli hangulatot idéző csodálatos éléskamra, ahol sajtos omlett, Tütü limonádé és kávékóstoló tette felejthetetlenné a délelőttöt
#3 Béterv lakásétterem – egy hely, ahol minden az illatok körül forogott
#4 Bortársaság - Borsuli – szenvedéllyel és ízléssel a merültünk el a borok világában
#5 Casa Pomodoro – igazi élménykonyha, ahol eredeti olasz ízekkel zártuk a napot