Különleges indiai menüvel vár a Buddha-Bar Budapest
Egy újabb év, egy újabb fantasztikus gasztronómiai utazás veszi kezdetét az ázsiai ízek világában a Buddha-Bar Budapestben.
Ezeket láttad már?
A szezont máris egy szenzációs indiai kulináris héttel indítja a budapesti étterem, amelyet azoknak is nyugodt szívvel ajánlunk, akik annyira nem rajonganak az indiai konyháért. A fűszeres, currys ízek helyett inkább izgalmas mentás csirkét, ropogós Szent Péter halat, rizses bárányt, sárgalencsét és répás halvát kóstolhatunk – ugye, hogy abszolút nem a megszokott, tipikus indiai ízvilág?
A tematikus hét menüjét a marokkói Buddha-Barból érkező Ashish Purty vendégséf állította össze a budapesti Buddha-Bar séfjével, Ossama Kutainivel. A menü csak vacsoraidőben rendelhető január 28-ig, vasárnap pedig a hetet egy különleges indiai Sunday Brunch-csal zárják majd.
Íme egy kis ízelítő a menüből:
Bárány Biryani uborkás raitával és papadummal:
Csirke Malai Tikka menta csatnival: