Kínai különlegességek a Buddha-Bar Budapestben
Egy újabb hét, egy újabb varázslatos gasztroutazás a Buddha-Bar Budapesttel. Ezúttal Kína fantasztikus ízvilágát próbálhatod ki egy különleges vacsora keretén belül a Klotild palotában található Buddha-Bar étteremben.
Ezeket láttad már?
Mi már megkóstoltuk, és mindenkinek szívesen ajánljuk, aki szereti a távol-kelet mágikus ízeit, izgalmas fúziós tálalásban.
A holdújév alkalmából ezen a héten kínai finomságokat kóstolhatsz végig, melyek csakis február 20-ig érhetők el.
Az 5-fogásos vacsora egy fantasztikus csirkés és libamájas, thai bazsalikomos dim summal indul, majd megkóstolhatod a Buddha-Bar izgalmas Wonton levesét, melyet tenger gyümölcseivel és zöldségekkel tálal a séf, Osama.
Főételnek két csodálatos variáció közül választhatsz, ha a kacsa rajongója vagy, akkor számodra kihagyhatatlan a pirított kacsahús csíkok különféle csírákkal és roti palacsintával. Ha inkább halat ennél, akkor próbáld ki a vörös sügért curry ázsiai citromfűvel és galangával.
Desszertnek kókuszos és sajttortás gombócokat majszolhatsz. A menü ára 16.900 Ft.
Természetesen az étterem bárrészlegén a kínai hét fényében egyedi koktélokat is kipróbálhatsz, melyek csak ezen a pár napon rendelhetők. Kedvencünk az Asian Magic Sour (Baiju-val infuzált jázminos zöld tea, juzulé, Cointreau, agave szirup zöld mandarin eszenciával infuzálva), amit nemzetközi étteremlánc bár menedzsere, Matthias Giroud alkotott meg a Buddha-Bar Budapest számára.