Két hűsítő kávés finomság
A Nespresso kávészakértői különleges, de nagyon egyszerűen elkészíthető kávékoktélokat alkottak meg, hogy a forró nyári napokon hűsítő, jeges formában is élvezhessük a különleges kávéőrleményeket. Az erőteljes aromajegyeket képviselő Ristretto és az édes Vanilio kapszulákkal komponált italok között minden kávérajongó megtalálhatja saját ízvilágát. A koktélok kiegészítő alapanyagai a gyömbér és a juharszirup, melyek tökéletesen kiemelik a hozzájuk párosított kávéőrlemények jellegzetességeit, és bármelyik konyhában megtalálhatók. Ezeket a finom hűtött különlegességeket a nap bármely szakaszában fogyaszthatod bátran.
Ezeket láttad már?
Jeges Ristretto
Ez az egyszerű jegeskávé recept frissítő módon hangsúlyozza a Ristretto erőteljes aromáit. A még kifinomultabb ízek eléréséért adj hozzá gyömbért, amely kiemeli a gyümölcsös ízjegyeket, valamint a kávé kellemes keserűségét.
Hozzávalók:
3 jégkocka, 40 ml Ristretto kávé, 90 ml víz vagy tej, a tetejére két szelet gyömbér.
Jeges Vanilio
Ez az egyszerű jegeskávé recept kihangsúlyozza a Vanilio kifinomult, édes aromáit, miközben frissítő élményt nyújt. A még ínyencebb ízvilágért adj hozzá egy kevés juharszirupot, amely lággyá és különlegessé varázsolja az italt.
Hozzávalók:
3 jégkocka, 40 ml Vanilio kávé, 90 ml hideg tejhab, 1/2-1 evőkanál juharszirup
További jeges receptekért látogass el a www.nespresso.com oldalra!